Zelftraining in de oefenzaal of in de Zelf-trainingsruimte

De leden van Anima Pilates, met een geldig abonnement, die op regelmatige basis deelnemen aan onze lessen en/of privé training, mogen zelfstandig en op hun eigen tempo komen trainen zonder begeleiding. Dit is mogelijk tijdens de openingsuren van de studio (mits voorinschrijving). In de oefenzaal is dit enkel mogelijk op momenten dat er geen groepslessen doorgaan.

Naast de reeds geldige mogelijkheid om de zelftraining te doen in de oefenzaal, wordt er vanaf heden een zelf-trainingsruimte ingericht. Deze is voorzien van Reformer en andere toestellen en attributen van de Studio. Deze ruimte is toegankelijk voor de klanten met een geldig abonnement "Privé-training", "Duo-training" of "Reformer groep”.

U moet niets extra betalen voor de zelftraining, deze mogelijkheid wordt gratis aangeboden als u lid bent van Anima Pilates Studio, dit met een geldig abonnement (de vervaldatum van uw abonnement wordt vermeld op uw beurtenkaart).

Hoe gaat het in zijn werk?

— Reserveer het moment waarop u wil komen trainen via de gebruikelijk reservatie App (animapilates.book.app). Er kunnen slots van halfuur gereserveerd worden, en dit maximum een week op voorhand (zo krijgt iedereen de kans om gebruik te maken van deze faciliteit).

— Kom stipt naar de studio en registreer u in het "Zelftraining dagboek" aan de balie (vermeld ook het uur).

— Ga aan de slag met uw training. Deze gebeurt zonder begeleiding en op eigen risico. Anima Pilates Studio en Alma Hernández zijn niet verantwoordelijk of aanspreekbaar voor eventuele blessures of accidenten die opgelopen zijn tijdens de zelfstandige training.

— De klanten met een geldig abonnement Pilates Mat, BBB, en Yoga mogen hun zelftraining uitvoeren in de oefenzaal en gebruik maken van de matjes en het aanwezige kleine materiaal. Gelieve de mat te bedekken met een handdoek en geen sportschoenen te gebruiken op de matjes. Wij vragen u vriendelijk om het gebruikte materiaal en matjes te reinigen en terug op zijn plaats te leggen na gebruik. 

— De klanten met een geldig abonnement Pilates Reformer, Privé training en duo training mogen hun zelftraining uitvoeren in de oefenzaal en ook in de zelf-trainingsruimte. Bovendien mogen ze gebruik maken van de toestellen. Wij vragen u vriendelijk om het gebruikte materiaal, de toestellen en de matjes te reinigen en terug op zijn plaats te leggen na gebruik. 

— Respecteer aub uw trainingsuur en ook die van anderen. Als niemand anders wacht om de ruimte te gebruiken, is het uiteraard toegestaan om iets langer sporten.

Mag ik de zelf-trainingsruimte gebruiken als ik geen abonnement heb van Anima Pilates Studio?

In principe wordt deze dienst enkel aangeboden aan onze klanten. Als u af en toe één keer wilt komen trainen mag dit, mits voorinschrijving en op voorhand €10 te betalen via overschrijving (vermeld in de inschrijving dat u geen abonnement heeft en u wordt gecontacteerd voor de betaling).